Post by ratttahougilta on Mar 8, 2022 21:46:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Znajdź różnicę ponad 1000 poziomów ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Znajdź różnicę ponad 1000 poziomów IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieograniczone wszystkie hacki ▞▞▞
▞▞▞ Znajdź różnicę ponad 1000 poziomów 2022 version ▞▞▞
Nieźle. Reklamy po każdej scenie są denerwujące.
Ta gra była pełna i pełna widząc i myśląc, więc ta gra służyła do poprawy wiedzy i umiejętności uczenia się. To moja nadzieja.
nie lubię oglądać tych samych filmów za każdym razem, gdy gram na poziomie
Zabawa trudna, ale nie trudno znaleźć różnice. Podoba mi się ten najbardziej ze wszystkich, których próbowałem, ponieważ są one dość trudne. Bardzo dobrze zrobione... Zdecydowanie jestem fanem tej gry i jestem uzależniony..... dzięki za świetną grę ❤😃😂❤
Scary Horror 2: Escape Games Adventure iyv
Naprawdę lubię te gry, ale frustruję, gdy poziomy stają się trudniejsze.
Za mało wskazówek, jak grać. Od razu znalazłem różnice, ale nie mogłem się za to zdobyć.
Rozumiem oglądanie reklamy po kilku łamigłówkach, ale 1 po każdej łamigłówce to za dużo
Początkowo podobała mi się gra, ale deweloperzy oszukują użytkowników. Po rozegraniu 15 poziomów, programiści od 16 poziomu pokazują tylko 4 różnice na ekranie, a gdy użytkownik nie może znaleźć piątej różnicy, wybieramy podpowiedź. I dopiero po użyciu podpowiedzi wyświetlany jest nowy zestaw obrazów z 5. różnicą zamiast starszego zestawu obrazów, który ma tylko 4 różnice. Zrobiłem migawki obrazu ustawionego przed i po zrobieniu podpowiedzi. Są to tanie strategie programistów, aby zmusić użytkowników do oglądania reklam.
Ta gra jest dobra, ale nie ma żadnych poziomów ani tak, jakbyśmy mogli nawet POMINĄĆ poziom jest najgorszą częścią tej gry, ale najlepsze jest to, że nie ma reklam i reklam, takich jak błędy
Ta gra jest niesamowita, z wyjątkiem dodawania na każdym poziomie. Do tego 30 sekundowe filmy. 3 gwiazdki tylko z tego powodu.
Moto X z nowym, ciekawym interfejsem aparatu - Komórkomania
Ta gra Znajdź różnicę jest niesamowita! Właśnie skończyłem wszystkie poziomy i mam nadzieję, że pracują nad kolejnymi. Nie chciałem go kończyć. Niektóre są naprawdę trudne do znalezienia, ale to wszystko.
Uwielbiam gry i grafikę! NIE MOŻNA ZAŁADOWAĆ NASTĘPNEGO ZESTAWU OBRAZÓW!!! Frustrujące, gdy mam do 900+. Próbowałem wyczyścić pamięć podręczną i wymusić zatrzymanie. Czekałem 2 tygodnie ..... nic. 😞😞😞😞😞 SZCZĘŚLIWEGO DNIA!! 01-20-2020. Właśnie otrzymałem aktualizację nowych zdjęć !!!! Nie mogę się doczekać gry!!! DZIĘKUJĘ CI!!!
60% reklama, 40% gra... ale gra jest w porządku
Pobieranie zajęło cały dzień, a warunki sieciowe są bardzo dobre, ale pobieranie zajmuje dużo czasu 😣
Bardzo podobała mi się ta gra na początku, ale po kilku dniach ta gra została uruchomiona znudziła mnie
Naprawdę lubię grać w tę grę, ale niestety wiele razy było mi trudno znaleźć i coś innego na dwóch zdjęciach i musiałem użyć podpowiedzi, kiedy pokazano mi różnicę, nadal nie widzę różnicy, co powoduje upadek gry
Dobra gra... Ale tak wiele reklam nie możemy zagrać na poziomie, w który już raz graliśmy... Ale głównym problemem są reklamy... Więc aplikacja jest dobra.. Jestem szczęśliwy ..
Poszedłem do 2, bo po każdym zdjęciu wyświetla się reklama, śmieszne 🙄
Apple ogłosił najlepsze gry i aplikacje w 2018 roku - DailyWeb ...
Za dużo reklam, nie potrzeba 1 po każdym zdjęciu, chodź
Naprawdę dobra gra mózgu. Ćwiczy umiejętność dostrzegania subtelności i detali. Większość łamigłówek ma 5 różnic, niektóre mają 10. Różnią się od dość łatwych do dość wymagających. Nie natrafiłem jeszcze na różnicę, której nadal nie mogłem dostrzec nawet z podpowiedzią. Tak było w przypadku niektórych innych gier różnicowych.
Ta gra to bardziej aktywny umysł. I nie znudzona gra
po danym czasie gra staje się nudna a gra zaczyna zajmować coraz więcej miejsca w telefonie...
Ta gra jest bardzo trudna i trudno znaleźć różnicę, ale ta gra jest dobra, więc daję trzy gwiazdki
To było zabawne i cieszyłem się z tej aplikacji, dopóki gra nie dawała mi X, kiedy klikałem widoczną różnicę. A kiedy klikniesz na różnicę, umieściłoby to kółko we właściwym miejscu na dolnym obrazku, ale nie byłoby kółka na górnym obrazku.
Aplikacja przestaje działać w różnych miejscach. Jedyne, co mogę zrobić, to odinstalować i ponownie załadować. Uwielbiam tę grę, ale uruchamiałem ją od 5 do 6 razy. Mam dość ciągłego odtwarzania tych samych zdjęć.
Książka zwiera kolorowanki, zadania, brokatowe naklejki, rymowanki i inne łamigłówki, np. "Znajdź różnice między obrazkami". Świetna zabawa i zajęcie na
מצא את ההבדלים - 1000+ רמות פאזל vbl
Pronađi razliku 1000+ razina Slagalice kukm
Podoba mi się
Zbyt wiele długich dodatków
Zabijacz czasu....
Zrobiłem ponad 500 poziomów i naprawdę lubię tę grę. Zagadki nie są oczywiste, ale też nie są zbyt frustrujące. Reklamy są krótkie i niezbyt częste, aby były denerwujące. Gra działa płynnie na moim niedrogim telefonie z Androidem i nie jest straszna. Pięć gwiazdek dookoła!
Cudowny szczegół. Wystarczająco trudne, aby było to trudne. Bardzo zabawne.
Fajna gra,ładna ścieżka dźwiękowa. Wadą jest natomiast bardzo duża duża ilość reklam.