Post by ratttahougilta on Mar 8, 2022 21:55:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - Piljard City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - Piljard City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatute märkide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - Piljard City 2022 version ▞▞▞
Mäng on nauditav, kuid minu jaoks on need neetud lisad raevu ajavad. Lisad käivituvad ja katkestavad teid rivistuse või löögi sooritamise ajal. Ma saan aru, et raha tuleb teenida ja lisab, et reklaamida teenust.....aga pagan, oodake vähemalt ja tehke seda enne või pärast Imake my shot!
Pooking - Biliar kota Olahraga ktg
Lahe ja huvitav mängida ning see õpetab, kuidas olla päris maailmas täiuslik. mulle meeldib see
Kisub mängima
Kingituse teenimiseks kulub liiga palju aega ja ostmiseks pole midagi😒
Omapärane
See mäng on hea, ma armastan seda, ma ei mänginud päriselus pookimist, aga tänan, et on olemas mäng nimega pooking, aitäh;)
Hea mäng 😁
Väga hea graafika, kena heli, sõltuvust tekitav ja suurepärane viis aja veetmiseks. Suurepärased rakendused!
Liiga palju reklaame igal tahvlil Ma leian, et see on reklaam, muidu on see hea
Graafika ja värvid on tipptasemel, ka sihtimine lisab harjutamist ja meelerahu, et oleks mõnusam!
Väga hea graafika ja kasutajaliides
Piljardipalle saate basseiniaukudesse tulistada, kasutades (saatmise/venitamise) korraldusi, järgides pallide tähtede järjekorda.
Reklaami ahmimiseks, kuid hea mäng, eemaldan installi kahe sekundiga
Sponsoriks Big Lie, muidu annaks sellele 5 tärni!
Oleks võinud lõbus olla. Desinstallimine, kuna see peab olema vertikaalne või horisontaalne, mitte mõlema kombinatsioon.
Hindasin teid ümber 1*, kuna vajan teie tähelepanu... Olen tasemel 230 ja ma pole ikka veel mänginud lihtsat piljardimängu, nagu teie graafika näitab. Lisaks sellele pole erinevalt sinust graafikast muud vaadet kui linnusilm. Lõpuks pole võimalust mängu osta, selle asemel, et reklaame oodata. Ma ütlen siiski, et see on suurepärane mäng ja reklaamid on armulikult lühikesed. Kuid oleksin tänulik teie vastuse eest ülaltoodule.
Nimiväärtuselt tundub see hea mäng olevat! Kuid sa märkad mängus erinevaid tegevusi, mis ei ole loomulikud. Tundub, et valgel kuulil on oma mõistus ja ta potib end suvaliselt. Teatud lasud lükatakse automaatselt tagasi, kui tegelikkuses need löögid tabatakse. Veidi rohkem tähelepanu detailidele muudaks selle meelehärmi asemel nauditavamaks.
Okei mäng!!!
Väga tore on mängida nagu originaalpiljardit ja tunda end pärismänguna. Aitäh arendajatele.
Minu kogemus on praegu kehv. Lõpetasin tabeli 18 ja kui ma lõpetasin, on mõni labane autokindlustuse reklaam, millel pole ekraanil x-i. Ma ei saanud reklaamist väljuda, mistõttu sulgesin rakenduse. Avasin rakenduse uuesti ja nüüd pean sama 18 tabeli uuesti lõpetama. Autoreklaam ilmub pidevalt, nii et pean rakenduse sulgema ja uuesti avama. See on naeruväärne.
Hea, Halb, Inetu! - (HEA) Sihtimissüsteem on ainulaadne ja uuenduslik, graafika on sujuv ja juhtnupud reageerivad. (The Bad) Tahaksin näha tavalist piljardimängu ja võimalikku snuukrit, mis tekitaks meelehärmi selle mängu puudumise. (Inetu!) Liiga palju reklaame! LIIGA PALJU!!! Andke meile võimalus need tasuga eemaldada. Samuti ei taha ma iga uue mängu puhul ekraani puudutada, kui olen läbinud, automatiseerige see funktsioon. Peamine probleem on reklaamid ja tavalise basseini puudumine.
Mulle meeldis see mäng algusest peale, kuni jõudsin tasemele enne 500. Olen tasemel 538 ja olen olnud samal rohelisel ruudukujulisel laual nüüdseks umbes 40 või enamgi taset. Mängisin kõik peale 3 19 palliga ja nüüd on 18 palliga, millega ma mängin. See laud hakkab vanaks jääma ja loodan, et saab midagi ette võtta, et saaksin teistel laudadel mängida ja heli parandada. Mõnes mängus ei kostu heli enne, kui saan selle ühe mängu tehtud ja järgmisel mängul on heli. Ma arvan, et mängus on viga.
Mulle meeldib mäng, kuid see on igav asi, mida see lisab pärast lisandeid, väga häiriv
Füüsika nurgataskud on liiga kitsad, mis tasud? Värvilised basseinipulgad, mis ei tee midagi, see kõik on goober play poe jaoks tavaline, minu jaoks olid show stopperiks kohutavad heliefektid, kogemata 2 palli auku löömine ja mitte meelitav karjumine ja röökimine on kohutav. Kui laadite selle mängu või mõne muu mängu alla, lülitage oma mobiilsed andmed enne mängimist välja ja reklaame ega segajaid ei laadita, nii et te ei näe reklaame
Reklaame on igal tasemel. Sa ei saa isegi võrgus mängida ja pulga tundlikkus on tõesti kiire. Ma ei talu seda mängu, sest pean tegema kõige elementaarsemaid kaadreid ja mul hakkab üsna kiiresti igav (olenevalt sellest, millist mängustiili sulle meeldib mängida). Tasemed on liiga lihtsad ja mõnikord ei saa ma alati õiget lauda, mul on kogu aeg kurviline joon. Ma arvan, et see on mõnes mõttes hea, kui lihtsalt kiire mäng enne välja minekut. Ma ei soovita, kui olete Interneti-tüüpi inimene.
Olen tasemel 328. See on mõeldud kõigile, kes alles alustasid. See mäng ei jäta teid kauaks mängima. Alguses on see hea ja huvitav, kuid mängu jaoks, kus pole vastast, muutub see mõne aja pärast maitsetuks, eriti kui hakkate kordama juba mängitud laudu. Samuti on küsitav ainus saavutus, milleks on pulgad, mida te edenedes pidevalt vabastate. Miski ei näita, et pulgad lisavad teie mängule mingit täiustust. Ma löön palli ikka samamoodi.
Suurepärane viis piljardi õppimiseks.
Suurepärane mäng. Pärast töötamist on mõnus lõõgastuda
Seda on väga lihtne mängida ja õppida kõvasti mõtlema.
arendab mõtlemist
Armasta mängu. Välja arvatud, mängite ühte mängu kui reklaami. Mängige teist mängu, reklaami. Rohkem reklaame kui palle laual. Kahju, sest mulle meeldib mängida ja kuldkrooni teenida.
väga lõbus mäng
See on nii armas, et seda on liiga lihtne mängida Nagu päriselt Ma armastan seda mängu 💯🔥♥️💋
Learn German - 6000 Essential Words Образовање rnc
Reklaamid pärast 10-sekundilist mängu, desinstallige kohe
Väga soodne õppimiseks &harjutamiseks""""
See on ahvatlev minna alati järgmisele tasemele
Täname lisade eest, kuid mõnikord lõikab mäng meie lisasid, nii et me ei saa neid vaadata... Sellepärast me selle alla laadisime, eemaldage mäng, laske meil kõigil rahus lisandeid vaadata.
Halvimad reklaamid ja halvim mäng 🎯🎯🎯😹😹😹 ei huvita üldse liiga palju reklaame .... Google Play poe raiskmäng...
REKLAAMI PEATAMISEKS peab teie seade olema Internetist TÄIESTI välja lülitatud. 1. SULGE KÕIK OMA RAKENDUSED. 2. Avage seaded ja LAHTI ÜHENDUS nii WiFi kui ka mobiilside jaoks ) 3. Nüüd puhastage mängu PUHKLUS . avage Seaded, klõpsake valikul Rakendused / Valige oma mängu pealkiri Puudutage valikut "Salvestusruum"/ Puudutage valikut "Tühjenda vahemälu". 4. Sulgege seaded, 5. Avage mäng. Esita reklaamideta Vahemälufail sisaldab reklaamiteavet, seega tuleb see keelata ja kustutada, et takistada selle esitamist või teabe kogumist. Süsteemi esmane hooldus aitab seda kiirendada.
Igal sammul peaksite nägema reklaame!! Ja te ei saa seda vabas stiilis mängida