Post by ratttahougilta on Mar 8, 2022 21:59:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Undead World: Hero Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Undead World: Hero Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Undead World: Hero Survival 2022 version ▞▞▞
Undead World: Hero Survival Nhập vai iumw
Undead World: Hero Survival Παιχνίδια ρόλων qpb
Undead World: Hero Survival የሚና ጨዋታዎች sryc
Ei saa mänguga jätkata, kuna iga õnnestunud missioon ei saa ma auhindade lehelt edasi
Ärge kunagi usaldage mänge, mille arendajad arvustustega ei suhtle. (Ainus põhjus, miks ma selle mängu alla laadisin, oli selle arvustuse postitamine.)
Olen selle vaevu installinud ja juba puutun kokku suure probleemiga. Ühest küljest on mäng päris hea. Mulle meeldivad kunstistiil, mänguviis ja muusika, kuid millegipärast ei saa ma iga missiooni ajal ja pärast täitmist mitte millegagi oma ekraanil suhelda. Kui ma võitlen vaenlastega, ei saa ma oma erirünnakut kasutada, kui mu üksused on oma mõõturi täis saanud. Veelgi enam, pärast missiooni täitmist saan järgmisele missioonile liikuda ainult mängust väljudes ja uuesti sisenedes.
Mäng kottis. Ei näe võitlustes vaenlasi, võiduekraan näeb kehv, mehaanika üsna halb. Edit: saatsin toele meili. nad käskisid mul pileti avamiseks teha pika protsessi. Kõigil pole aega, ma annan mööda.
Põhifunktsioonid ei tööta, näiteks ekraani puudutamine või vahelejätmine. Proovisin erinevat telefoni sama tulemus. See nägi kena välja, kuid seda tüüpi mänguviga on vastuvõetamatu.
Halb mäng on alati samasse kohta kinni jäänud, jäta vahele ei tööta ja vajuta igal pool edasi liikumiseks ei tööta!!! alati ummikus olenemata sellest, mida proovite
Mäng on suurepärane, kuid 70 dollarit naha eest! Mitte nii suurepärane!!! Ainuüksi see paneb mind mängu 2 tärni võrra vähendama. Muidu on see 4 tärni mäng.
Esialgne mäng on kiire tempoga ja hästi tasakaalustatud. Mõnusaid kõrvalmänge mängida. Nagu erinevad tegelased ja fraktsioonid. Syching on lahe funktsioon. Huvitav on näha, kuidas asjad hiljem arenevad. Ostupakid on nagu teisedki mängud ülehinnatud ja ei paista andvat teile suurt väärtust. Ostab kõike edasi, kuni hinnad oluliselt langevad või kaupade väärtus märkimisväärselt suureneb. Soovmõtlemine, ma tean. Lund sajab, nii et võib-olla külmub põrgu varsti ära.
Armastan seda mängu siiani! Ja kui olete gacha stiilis mängude fänn - mõelge AFK Arenale, kuid zombidega -, siis teete seda ka! Ainus põhjus, miks ma andsin 3 tärni, on see, et poehinnad on absurdsed ja vajavad ümberkujundamist. MA TAHAN teile anda oma raha, aga 10 USA dollarit 1/4 eepilise tegelase eest. See ei tööta minu koera jaoks.
Suurepärane mäng, väga lihtne mõista ja näeb hea välja. Ainus miinus nagu kõigi mobiilimängude puhul on see, et pärisraha tehingud on väga ülehinnatud, kuid tegelikult ei pea te midagi ostma, lihtsalt mängige mängu ja tehke ülesandeid.
See ei lase mul isegi peale hakata, nii et kui saan edasi, siis muudan oma hinnangut
Bottle Jump 3D Аркады wlbc
Mitte mäng. Klõpsate lihtsalt järgmist ja vaatate animatsiooni. See on animeeritud slaidiseanss. Kas inimesed tõesti langevad selle väikese eelarvega pettuse alla, et müüa andmeid ja osta mänge?
Undead World: Hero Survival Igranje vlog tvl
See pole isegi 3-nädalane mäng, ma annaksin ühe nädala, et palgamüüri tabada. Hea kontseptsioon, äärmiselt madal kutsumismäär.
Palun fikseerige ripp hammasrataste varustamisel. See muudab rakenduse kasutuskõlbmatuks. Uuesti esitamiseks tuleb see sulgeda.
Unikaalsete tegelaste kujunduste ja sealsete võimete kaevamine. Tahaks mängida kellegagi neist erinevas mängus.
Nagu teised on öelnud, on see mäng lõbus ja viimistletud. Ma jätkan mängimist, kuid gatcha määrad on halvemad kui teistel seda tüüpi mängudel. Olen mänginud afk areenil aastaid ja mängin siiani ml seiklust. 4 10 tõmbeks piisavalt kalliskive kokku hoida ja 1 ssr saada on kohutav. Rng on rng, kuid see tundub järjepidev.
Jäi lahingueelsele ekraanile kinni, kuna midagi ei laaditud ja seal oli veel mõned tõrked. Ma pääsen abi küsimiseks isegi seadistusmenüüsse, kuna see on lihtsalt must ekraan. Proovisin desinstallida ja uuesti installida, et kaotada oma edenemine. Mulle meeldib see mäng väga, kui see töötab, kuid nüüd on see mäng minu jaoks surnud
Mäng muutus aeglaseks ja ilmnes viivitusprobleeme. Viimane värskendus muutis selle mängu hullemaks, kuna see viibib pagana! Parem vahetada muule mängule kui sellele. Arendajad peaksid seda enne mängu käivitamist tõsiselt vaatama.
Ok, see on selgelt Undead Nationsi "koopia"...ei ütleks, et see halb on.. see on hea mäng, aga ma eelistan siiski Undead Nationsi, need muutusid sellisel määral, et algne mäng on kadunud...aga see on samad tegelased, nad muutsid muuhulgas natuke oma kujundust..aga see on hea mäng.
Kui proovite mängu mängida, lakkavad puutefunktsioonid ootamatult töötamast. Olen proovinud uuesti installida ning andmeid ja vahemälu tühjendada, kuid ebaõnnestunult. Selle tõttu ei saa edasi liikuda. See ei ole ka üks kord siin ja seal, vaid iga kord, kui ma seda mängu mängin.Ma ei saa isegi mängu mängida, kui menüüd ei tööta, pean selle iga kord sulgema, kui missiooni täitun, nii et parandage see 😤👎
Pärast teatud taseme saavutamist ja samade tegelaste kogumist nende reklaamimiseks muutub jätkamine peaaegu võimatuks
väga lõbus mäng aeganõudev palju asju, mida tuleb teha, on kindlasti mängimist väärt, soovin, et oleks rohkem tegelasi ja rohkem sihtimissüsteemi, et saaksite puudutada seda, kellele soovite oma tegelasi keskenduda peale selle, et nad annavad teile palju raha ja grind tundub seda väärt.
Mäng on korras. Kohutav Gotcha Rate ja halb preemiasüsteem. P2W mäng
Undead World: Hero Survival Rollespil fhcl
Midtown on selle mängu parim sisu. Nähes, kuidas kõik mu kangelased oma ulti rämpspostitavad, olla võitmatu ja teha suuri kahjusid, on väga rahuldust pakkuv. Täname, et muutsite uuendused oluliseks. Peale kesklinna on see mäng väga üldine, kuid pakub silmailu. Kui teile meeldib AFK areeni """""mäng""""" on see 11/10 teile. Muidu on see mänguna 2/10. (värskendus) Meenutas mõistlik inimene teises arvustuses rakendusesiseste ostude hindade kohta. Jah, väga ülehinnatud.
Suurepärane mäng.. Aga aku tühjeneb.. Üsna p2p..
Nii et mulle meeldib see mäng, seda on päris lahe mängitud peaaegu esimesest väljalaskest saadik, aga te lisasite just neist 3 skinni ja teenite need 70 dollarit? Kas juhuslikele vabadele inimestele pole midagi ette nähtud? Kui proovite olla nagu afk areen, pole see õige viis. Vähemalt on afk-l mõned tasuta preemiad "juhuslikele" mängijatele. Mul pole mõtet seda uut üritust korraldada, sest me ei saa mingit nahatasu. Ja tasuta auhinnad ise pole isegi nii suured...
Mäng on nii reageerimatu, et ma ei tea, mis juhtub, kuid olen igas lahingus ummikus
AFK areeni kloon Igav ja tüüpiline reskin Isegi hinnapoliitika sama 😆
Täistärni andmine lihtsalt sellepärast, et selle kiire on okei, kuid asi on selles, et see katkeb alati, mu telefon on korralik telefon, kuid sellise tühikäigumängu jaoks on sellel endiselt palju vigu ja selle ebatõrgeteta töötamine peab alati mängu taaskäivitama
Seni on kõik hästi, ma ei oodanud, et saan seda nii palju nautida. Ma tean, et tegelaste leidmine on veniv jahvatamine, kuid see kehtib kõigi nimekirjadega mängudega. Tasakaalu tõstmisega võtke aeglaselt ja veenduge, et tegelasi tõuseks.
See näeb hea välja ja teha on palju. Aga.....enamus sellest, mida sa teed, on samad võitlusanimatsioonid ja sa pead neid läbi istuma.
Selles mängus tohutu tasuline sein! Loosimised on nagu gacha mängu loosid, sa ei saa kunagi midagi, mida tegelikult edasipääsuks vaja oleks. Edenete siis äkki on mul vaja maksta või mängida seda igavesti, et kuhugi ei jõua. Hea mäng kah.
Ülevaade võib jääda samaks või tõusta. Pole mobiilimängija ega paljude fänn. Sellel mängul on potentsiaali, kuid see tundub kuidagi mahe. Meeskonnasüsteemne võitluspositsioneerimine, erinevad tegelaste kombinatsioonid, millel kõigil on võimed, ja üldine võitlussüsteem on väga unikaalne ja töötab ausalt öeldes üsna hästi. Käigusüsteem ja hero käigusüsteem on minu arvates see, mis seda tagasi hoiab. Asi pole selles, et see oleks halb, kuid see võiks olla rohkem. Rohkem kohandamist, teenindusaegu, midagi sellega seonduvat? Ainulaadne mäng. Lahe näha!
Suurepärane kunst, pingevaba tempo ja tegelased tunnevad end individuaalselt kõrgemal tavalisest tasemest. Erinevate pääsmete jaoks on rohkem võimalusi, kui tundub, et paljud neist tunduvad olevat ülehinnatud, kuid nad ei pea naljaks kohustuslikuks, seega pole tegemist tehingute rikkujaga.