Post by tedsagardasac on Mar 13, 2022 7:43:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz dayanıklılık hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Super City 2022 version ▞▞▞
Super City Aventura tdr
Çok güzel olmuş ama bu adam tuttuğnda bırakmıyor
amk
reklam sevenler bu oyuna başvurabilir
WTF neden kendi kahramanını yapabileceğini ve sonra bunu yapmak için ödemen gereken yere yaptığını söyle, eğer o BS için olsaydı, o zaman bu oyuna beş yıldız verirdim
oyun eğlenceli, sahip olduğum tek sorun, güçlerimi kullanmaya çalıştığımda "arkadaşım" veya kahramanımdan biri yoluma çıktığında, sonra güçlerimi kullanabileceğimi düşündüğümde, "arkadaşım" veya bir süper kahramanın arkamda olması. benim gücüm "arkadaşımı" vurmak için düşmandan mükemmel bir şekilde kaçıyor YEAAAAAAAAAAAAAAAAH
Ben Takshu Bu çok komik bir oyun ama arkadaş oluyoruz ve yanlışlıkla onlara dokunuyoruz ve sonra onları öldürüyorlar ve sonra arkadaş değiller ve arkadaş edinmek çok zor ama bu oyunu ve okul günlerini seviyorum Ama karakter değişemez eğer biri öldürürse kahramana dönüşür ve 5 dakika sonra orijinal kişiye dönüşür ve birçok ekleme vardır ve arkadaş edinmek çok zordur ve ह çok iyi...
Mesale ben canavar seçiyom insan oluyor canavar nasıl oluyorsunuz
kahramanlarımızın hareketlerini değiştiremiyoruz.. Kontroller İyi Değil.. Öldüğümüzde Güçlerimiz Kayboluyor ve 30 Saniyelik Bir Reklam Açılıyor.. BU OYUNDA ÇOK FAZLA REKLAM. MDICKIE'NİN BU OYUNUNDAN NEFRET EDİYORUM
Neden böyle şeyler yapmış süper kahraman yapmış bilmem
lütfen türkçe ekleyin plss
Oyuncular tüm güçlerine sahip olmalı ve diğer oyunculara dönüşebilir ve güçlerini kullanabilirsem harika olacak
Turkceeeeee Dil bisey anlamiom ya lütfen Turkhis Language
İstanbul Sizin sizin durumunuz mu
Dust Settle 3D - Jogo de Arcada no Espaço Infinito Arcade rnul
Keşke söylemek istediklerimizi yazabilseydik
güzeldir
Online modül daha fazla iyi olur oyun çok iyi yapanların eline sağlık
güzel bir oyun, ama yeterince karakter yok ve aksesuarlar yeterince yakın değil, 2 tane beyaz kaplan yapmayı denedim ve korkunç çıktı, oyunu gerçekten seviyorum ama lütfen yükseltin, iki el ateş patlamasını tercih ederim ve tüy ağırlığı gibi tamamen işlevsel kanatlara sahip bir karakter görmeyi çok isterim ve ironman (teneke kutu) gibi uçan bazı karakterlerin d feet'inden ateş püskürtücüler ve daha fazla gömlek çıksa iyi olurdu
Demek istediğim, iyi ama yıllarca aynı kaldı umarım onu daha harika bir 3d yaparsın ve insanların güçlerini alıp zayıflıklarına sahip olabilirsin ve diğer macera oyunlarına daha çok benzetir ve kendi gerçek adlarına sahip olmalarını sağlarsın aksesuarlar o yeni olmak istiyorum o zaman beş tane koyacağım tamam lütfen yaklaşık 10 yıldır aynı.
Aptal, hikaye çizgisi basit ve mekanikler sadece korkunç. Mcdickie lütfen bunun üzerinde çalışın, daha fazla çabaya ve daha fazla maceraya ihtiyacı var! 😒😒😒😡.p. s, Karakterlerin daha orijinal olmasına ihtiyacım var ve süper güçleri temelde aynı
BEYLER OYUN ÇOK GÜZEL AMA ENGLISH YARDIMI YOK KAHRAMANLARIN ADI YANLIŞ KAHRAMANLARIN ELBİSELLERİ YANLIŞ BEN BU OYUNU ÇOK BEYENMEDİM
Bu eğlence eğlencesi var hangi oyun bunu tam başarı ki ha
Bu uygulama, kendi videonuzu oluşturmak için bazı karakterleri yükselttiğinizde bile güzel bir oyundu.. Bu yüzden bu güzel uygulama için 3 yıldız veriyorum.
oyunu yaşıyorum. Ama keşke başkalarıyla sohbet başlatabilsen. Ayrıca arkadaşlarınızın kim olduğunu bilseniz keşke üstte yeşil mi kırmızı gibi. Ve onlara saldırdıysan özür dileyebilirsin. Bu işler yapılırsa. 5 yıldızla değerlendireceğim. Ama iyi iş
Hayal kırıklığı, eğlenceli başladığı en iyi şeydi ama kendi takımım bana saldırmaya başladı, diğer takımın 2 katı vardı, 1 verirdim ama başlangıç iyiydi
Bu çok iyi bir çizgi film oyunu. Ama bunu 3d grafiklerle geliştirmelisin
Bu oyun çok eğlenceli Ama aksesuar a ve B satın almak için paraya ihtiyacım var Ücretsiz yapabilir misin pls böylece insanlar özgürce özelleştirebilir Ve reklamları düzeltebilir çünkü öldüğümde 20 saniyelik bir reklam Ve Düzeltme pls çok Beş yıldız
Lütfen oyun sesini kontrol etmek için bir seçenek ekleyin
İYİ BİR OYUN! Kontrolleri öğrendikten sonra (ki bu sadece birkaç gün sürer) gerçekten eğlenceli olacak. Editör modunu tavsiye ederim çünkü kimin kiminle savaşacağını seçebilirsiniz. Hatta editör modunuz varken karakterlerin gücünü ve hızını bile değiştirebilirsiniz! Hikaye modu iyi değil bu yüzden dövüş sahnesini tavsiye ederim! Normalde her zaman aquaman, thor, hulk ve hatta bazen demir adam olarak dövüşürüm! Çok eğlenceli ve gerçekten bağımlısıyım. Bir sürü oyun oynuyorum ve bu harika bir oyun. ys için deneyin.
Bayıldım, oyun harika, haritayı tam yerler ile düzeltirseniz, bazı arabalar, kiliseler veya herhangi bir şey eklerseniz gerçekten minnettar olurum.biraz hayvanlar ve ağaçlar da ekleyin, bu oyundaki her şey, oluşturduğunuz diğer oyunlarda yaptığınız gibi tamamen mükemmel olsaydı daha iyi olurdu, umarım daha iyi ve daha iyi grafikler ve her şey olur ve karakterlerinizin güncelleyebilir yeni bir karakter ekledin onu tanıdığını biliyorum yabancı şeylerden telekinetik bir kız kel ve gizemli.thnks
Bu oyunu sevmiyorum, tüm kahramanların sadece 1 gücü var, 2 gücü olması gerekiyordu.
Yeni süper güçlerin eklenmesi gerekiyor Bir süre sonra sıkıcı oluyor çünkü herkesi öldürebileceğimi biliyorum.
Lütfen oyununuzu güncelleyin, kahretsin, son güncellemenin de hiçbir iyileştirme olmadan gelmesi bir yıldan fazla oldu. Lütfen biraz güç falan ekleyin.]
Super City სათავგადასავლო kil
Oyun harika ama kalıcı olarak kahramana geçemiyoruz lütfen bunu yapın ve süper şehir gibi başka bir en iyi oyun yapın
En iyisi ama çok fazla reklamı teşvik ediyor ve bu gerçekten rahatsız edici bir düşünce
İnsanlarda yanlış olan ne var Oyunu güncelledim ve hiçbir şey olmadı Soru sormak ve insanlarla çıkmak istiyorum wat is çöpü düzeltene kadar 2 yıldız dağıtmak
31 🖕
Süper şehir eğlenceli bir oyun ama 3d olması, daha fazla karakter, daha fazla güç, daha fazla silah, daha fazla kıyafet ve ayakkabı, daha fazla harita olması ve birlikte savaşmak için arkadaşlarla çevrimiçi olmamız ve her biri ile iletişim kurmak için mikrofon aracılığıyla insanlarla konuşmamıza izin vermemiz gerekiyor. diğer.
her şey iyiydi, ama şimdi satın aldığım herhangi bir matdickie oyununu açmaya çalıştığımda, hepsi çöküyor ve oyunu yeniden başlatmama, kaldırmama ve yeniden yüklememe rağmen açamıyorum, lütfen bu matdickie'yi düzeltin.
Wolverine ve deadpool'da yapılamayanlar halinde iyileşebilme o yuzden boyle karekterlere bir iyilazim.Türk olsa olsa iyileşebilir.
Bu oyun eğlenceli ama oyunun geliştirilmesi gerekiyor grafikler kötü siz bu oyunu programlayanlar geliştirmelisiniz mesela batman'in kendine has bir oyunu ve hayatı olmalı ve kurtardığı kendi şehrine sahip olmalı lütfen siz insanlar mesajımı okumalısınız ve ne dediğimi anla
almak için ne kadar fazladan aynı sayfaydı ve mutlu olmak için önümüzdeki haftaya kadar size ulaşmadı ve bir iş bulmanıza yardımcı olacak başka fikirleriniz olup olmadığını bilmiyorum ve zamanım yok oraya vardığım zamanın çok eğlenceli olması fiyattır
Türkçe dil eklenirse harika olur. Türkçe Dili Eklense çok güzel olur
Harika ve eğlenceli ama mobilde benim için her zaman neredeyse tam sağlığım olduğunda güçlerim gidiyor ve kostümüm ve lütfen daha kolay olsun diye daha fazla kahraman ve daha az kötü taraf koyun ve bazen bir yere gitmek istediğimde Reklamları KALDIRIN reklam ara çok sinir bozucu #remove ads mdickie