(Android) Bubble Journey - Bubble shooter \u0026 Adventure story cheaty neomezené coiny
Mar 13, 2022 7:49:54 GMT
Post by tedsagardasac on Mar 13, 2022 7:49:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Journey - Bubble shooter \u0026 Adventure story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Journey - Bubble shooter \u0026 Adventure story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezené coiny ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Journey - Bubble shooter \u0026 Adventure story 2022 version ▞▞▞
Špatný
Bubble Journey - Bubble shooter & Adventure story Опуштене azi
Hra je zábavná, ale myslím, že boostery jsou trochu drahé a na úrovni 272 je chyba. 272 má nějaké neviditelné bubliny. Bubliny se zastaví v otevřeném prostoru, kde není nic kolem. Zbytek hry není ovlivněn.
Skutečná HLOUPÁ hra....naprostý odpad
Chladný
Bublinová cesta bub
😎🤗🤣😃😄😅😀😁😂🤣😇🤠🤡🤥🤓🤔🤔🙄🤢☹️🤒🤕👹👿😠😠😬😰👹👹🤕🤡🤡🤡👹😅😄😂😁😀😙😎😘🐵🦍🐕🐅 ₹ ₹ ₹ 🍇 🍊🍑🥝🍏🍌🎶🎶📢📢📣📣📣🔊🔔🎛️📻🇦🇺🇦🇱🇦🇱🇦🇸🇦🇲🇦🇲🇦🇽🇦🇹🇦🇹🇦🇬🇦🇫😊☺️😎😍😄🌍🌏🏕️🏟️🏞️🏗️🏘️. 🏖️🗻🏝️🏢🏦🏫🏥🏥🏣🏩🏨🗼⛪️🏭🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🏟️🌋🌋🌋🌋🌋🌋🌋🏜️🏜️🏜️🏜️🏜️🏜️🏜️🏜️🏜️🏜️🗾🗾🗾🗾🏙️🏙️🏙️. 🏙️🏙️🏙️🏙️🏛️🏛️🏛️🏛️ 🏛️🏛️🏗️🏗️🏗️🏗️🏗️🏗️🏗️🏗️🏗️🏗️🏗️🏗️🏗️🏗️🏕️🏕️🏕️🏕️🏕️🏕️🏕️🏕️🏕️🏕️🏕️🏕️🏕️🏕️🏕️🏝️🏝️🏝️🏝️🏝️🏝️🏝️🏝️🏝️🏝️🏝️ 🏝️🏝️🏝️🏝️🏔️🏔️🏝️🏝️🏝️
Skvělá hra na hraní s brilantním a díky
Právě jsem dokončil Level 830 dnes 29. 8. 2021 Doufám, že za pár týdnů přidáte další úrovně, jinak aplikaci odinstaluji. Opravdu to nerad dělám, protože tuto hru miluji.
Nedávám hodnocení, protože jsem se dostal na úroveň 400 a obrazovka se právě zastavila, to je nepřijatelné, hru odinstaluji. A nevracet se.
Miluji to
Úrovně nepřicházejí po 830 . Přidejte prosím novou úroveň v nové aktualizaci.
dobrá hra
Nuda hraní hry 🎮. Dělat to samé znovu a znovu
Naštvaný Tuto nádhernou hru jsem vymazal DVAKRÁT, když jsem prošel úrovní 200 Bohužel jsem to udělal ZNOVU fuj začínám znovu, ale je to tak, že tohle prostě zbožňuji 🎮🎯
Bubble Journey - Bubble shooter & Adventure story ง่ายๆ ktd
miluji tuhle hru
Hra je zábavná. Miluji to!!
Ne ne ne
Dobrá hra . Můj problém je, že po úrovni 425 mapa zmizela a zobrazí se pouze modrá obrazovka. Nedá více úrovní.
Skvělá hra
Dobrá hra do úrovně 500, nyní je obrazovka prázdná. Co teď??
Velmi dobré až do teď, obrazovka zhasla, je nějaký problém? stále dobrá hra, ale teď to trvá příliš dlouho, než se dostanete dopředu, uvědomuji si, že hraji proti počítači, ale teď mi to připadá docela únavné, takže' už nehraju.
dobrý
Miluji to super hru
Jako
Krásná hra, ale existují chyby, které nejsou opraveny a podpora / vývojáři nereagují, vyzkoušeli několik e-mailových adres a jejich stránka na Facebooku nedostala žádnou odpověď.
Chápu, že potřebujete reklamy, ale po každé hře je toho trochu moc
Kdy uděláte další úrovně
Hra byla zábavná, ale na úrovni 28 přestala fungovat. Prosím opravit
Úžasný
Velmi zábavné hrát
nejlepší
Úžasné.
Bubble Journey - Bubble shooter & Adventure story Опуштене azi
Okamžitě zamrzl
Dobrá hra, kterou mi hodně kazila velmi špatná angličtina popisující cestu. Vývojáři potřebují získat někoho, kdo má angličtinu jako svůj první jazyk, aby to napravil, je to velmi nepříjemné a občas nesrozumitelné
Google hra pokračujte v dobré práci
😍
Tuto hru opravdu moc miluji!!!
Velmi zábavné. Právě jsem to začal hrát, tak doufám, že vás to bude bavit. Doporučuji pro odpočinkovou hru.
ዘመናዊ የጦር መርከቦች የእንቅስቃሴ fdz
Není to špatná hra, grafika je v pořádku, hra je v pořádku
👍Dokončím na úrovni 829, ale příští sezóna nebude otevřena, počkám za měsíc, prosím, co se stalo s další sezónou 😭😭😭😭