Post by tedsagardasac on Mar 13, 2022 8:02:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stilist Internațional de Modă ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stilist Internațional de Modă IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Stilist Internațional de Modă 2022 version ▞▞▞
Sky Gamblers: Storm Raiders ארקייד shu
Îmi place asta! Este foarte distractiv și îmi place cum puteți viziona reclame pentru a cumpăra haine dacă nu aveți destui bani. Singurul motiv pentru care i-am dat 4 stele este pentru că, uneori, atunci când stratificați hainele, grafica este cam scazută. Dar nimic oribil care să afecteze jocul sau ceva. Deci, dacă aș putea, 4,5 stele.
Jocul este foarte amuzant și creativ, dar problema acestui joc este că atunci când te îmbraci cu cel puțin 2 sau 3 persoane, jocul începe să iasă și să iasă, dar gane este foarte plăcut de jucat.
E frumos dar e enervant ca nu tot ce e gratis e asa frumos si ba nu ai destui bani ba trebuie sa urmaresti 4 ,5 reclame cand vrei sa cumperi ceva
E foarte frumos
Bună idee, ar fi distractiv, dar este prea axat pe reclame și extrem de glitchy. Trebuie să urmăriți 2-3 reclame pentru a obține orice articol de îmbrăcăminte, așa că, dacă doriți mai multe opțiuni, s-ar putea să trebuiască să vizionați 12 reclame pentru a stila un nivel. Și apoi, pentru a completa, reclamele blochează frecvent jocul. Pentru mine, au o șansă de aproximativ 50% să blocheze jocul oricând văd un anunț. Așa că trebuie să vizionezi reclamele pentru a face mai mult decât reclamele blochează jocul, așa că trebuie să începi nivelul de la capăt. Nu aș recomanda acest joc.
Acest joc este distractiv și vă oferă o idee bună de design pe care v-ar plăcea
Nu pot să termin o rundă de îmbrăcare a modelului înainte și să adaug pop-up-uri,,,,,, când l-ai schimbat. Mă joc acest joc de 2 ani, aș putea să termin măcar o ținută
Iubește acest joc, dar are unele probleme, dar încă îl joc zilnic și îl ador absolut!!! UPDATE: A trecut atât de mult timp de când am descărcat inițial acest joc și am dat recenzia de mai sus. (Ca anii) și cu actualizările este acum un joc minunat! Nu mai am probleme! Și are actualizări (nu atât de des pe cât mi-aș dori personal, dar totuși destul de des) în care hainele vor progresa și se vor schimba. Chiar dacă nu joc asta în fiecare zi pentru o vreme, tot revin la el!!
Penata Busana Internasional RPG entj
Deci, joci și vizionezi videoclipuri. Dintr-o dată nu găsesc niciun videoclip pentru tine când încerci să obții ceva gratis. Totuși, ei continuă să întrerupă fiecare mișcare pe care o faci cu, ghici ce, un VIDEO! Primeam 9 și 10 la ceea ce am stilizat până când au încercat să mă strângă să cumpăr. Cel mai prost joc plătit până acum! Mai rău decât Covet, deși ca ei grafica lor este grozavă. Glamm'd este un joc pe care îl poți juca fără să plătești și au întotdeauna videoclipuri! Nu vă pierdeți timpul sau banii aici!!!
aww această aplicație este atât de tare, nouă și dacă îți place cu adevărat moda, atunci aceasta este pentru tine
I-am dat 4 stele pentru că trebuie să vizionezi de două ori videoclipurile pentru a obține un articol
Într-adevăr, foarte dezamăgit, deoarece nu apare niciun articol... în timp ce coafează... nu Abel să joace jocul... te rog să-l repare...
Frumos și distractiv
Bună, doar atât!
Imi place doar se bloceazâ si ese bin joc singur si puteti sa imbunâtâtiti😀
Îmi place foarte mult acest joc, dar există prea multe reclame. Sper că puteți elimina reclamele 😔
e bun dar vreau ținute mai frumoase
Reclamele pop sunt naibii. Anumite adv nu pot fi aproape. A trebuit să-mi închid jocul la mijloc.. atât de prost.
Jocul este atât de distractiv, dar l-am jucat o dată acum că nu vrea să funcționeze
În primul rând, personajele nu sunt frumoase, hainele nu sunt frumoase și hainele sunt fierbinți și perfecte, spuneți că sunt singurele care au primit nota 9 și 10, toate hainele care sunt gratuite sunt întotdeauna evaluate cu 6 și nu este preț, așa că faceți-o tariful și jocul este întotdeauna același și are nevoie de unele schimbări, iar cele ale echipei sunt mereu aceleași
Intl Fashion Dress Up Stylist Ролеви scz
Este faina
Acest joc este cel mai bun și interesant joc. Îmi place acest joc
Mi-a plăcut mai mult înainte de noua actualizare. Ori de câte ori încerc să joc jocul, trebuie să rejuc nivelul pe care l-am făcut înainte pentru a ajunge la următorul nivel, pe care nu îl ajung deloc. De asemenea, știu că ne spune cât de mult din 10 sunt hainele, pantofii, machiajul etc., dar era mai bine când ne spuneau ce nu se potrivește cu tema. A fost mult mai ușor. Mulțumesc pentru răspuns. Îmi place foarte mult acest joc. Îl mai joc în fiecare zi, în ciuda problemelor și pot spune că depuneți mult efort în asta.
🙌
Ami place exipirienta
Imi place acest joc 🤩
Încă aștept feedback-ul dumneavoastră și vă rog să vă schimbați hainele când jocul ne cere să-l actualizăm. Îmi place acest joc, dar fă-l să fie mai multe provocări, te rog 😭😭🙏🙏. CHIAR TODAT ÎN AȘTEPTĂ RĂSPUNSUL DVS. DAR NIMIC. VĂ RUGĂM ACTUALIZAȚI ACEST JOC
Intl Fashion Dress Up Stylist Ролеви scz
Prea mult spatiu de stocare ocupat
Îmi place, dar reclama este prea mult și plictisitoare
Este un joc bun
Prea multe reclame dacă nu ai monede
Înțeleg că anunțurile sunt necesare pentru venituri. Cu toate acestea, până la ultima actualizare, numărul de reclame a fost suportabil. Acum, la fiecare 40 de secunde, apare un anunț, care este foarte supărător și nu s-ar continua jocul dacă frecvența reclamelor este atât de mare. Versiunea veche a fost perfectă fără ca reclamele să fie o deranjare atât de evidentă.
Iubirea acestui joc mă ajută să-mi dezlănțui latura creativă
Intl Fashion Dress Up Stylist Jeux de rôles xslz
Îmi place jocul, dar există câteva probleme în care jocul se blochează dintr-o dată și poți, te rog, să adun toate coafurile împreună la fiecare nivel și coafuri noi și să-l faci mai frumos, te rog
Jocul este foarte frumos și de la un timp nu mai ma lasa sa intru pe el Sa ma joc
Destul de bine, dar fiecare joc are prea multe adaosuri, de parcă ar fi fost cel puțin 1 ADD după 18 runde, asta nu ar fi o problemă, DAR SUNT PREA MULTE
Îmi place absolut acest joc, până acum cel mai bun joc de stilist pe care l-am jucat. Mă joc de 3-4 zile și, deși îmi consumă rapid încărcarea telefonului, încă mă bucur mult de el. Îmi place faptul că pot viziona reclame video pentru a obține piese de ținută noi dacă nu am moneda de cumpărat. Sunt la nivelul 29 până acum din zona de început. Singurul lucru pe care mi-l doresc să fie diferit a fost mai multe alegeri de machiaj și mi-aș dori să pot pune mai mult de 1 bijuterie sau accesoriu la un moment dat.