Post by tedsagardasac on Mar 13, 2022 8:05:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler hepsini arttırır ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
Oyunuu birtürlu acamadım cok bekletti sildım
Çevrimdışı Gmaes'i ve Restoranı Çok Seviyorum Ve Bu Oyun Çok İyi Ve Bunu Takdir Ediyorum
Oyun neşesi güzel ama bir fark ettim, o da bütün BIKINI 'Deniz altında bir tepede kim yaşar? başarımını vermeyecek (139/140 gösteriyor). Üstelik Pancake Stand, Krusty Krab ve Sandy's BBQ restoranlarının üçünü de bitirdim. Şu anda GOO LAGOON bölgesindeyim. Buna bir çözüm olabilirseniz iyi olur. Elmaslarım az olduğu için değil, olması gerekiyor. sevgiler😊
Oyun eğlenceli, ancak mücevher sistemi bir enkaz. Başarıda kademeler yükseldikçe, yine de sadece 1 mücevher alırsınız. Şimdi 500.000 jetonum var ve sınırlı mücevherlerim olduğu için hiçbir şey satın alamıyorum. Reklamlar da mücevheri almak için çalışmaz. Pratik olarak tek yapabildiğim gözleme standı olduğu bir noktaya ulaştım, çünkü devam etmek için sadece bir konumun yükseltilmesi için yaklaşık 30 taşa ihtiyacım var. Oynamak için ödeme yapmak yerine mücevherler için daha fazla kullanılabilirlik olmalı. Belki de mücevherler için madeni para ticareti?
Orırıro
Oyun yüklenmiyor. Bana bir hata gösteriyor ve oyun yüklenemiyor diyor. Şimdi hiç oynayamıyorum bile. Oynamadığım bir haftadan fazla oldu. Bir hafta önceki son güncellemeden bu yana güncelleme yapmıyor veya oynamama izin vermiyor.
En az iki haftadır güncelleme yapamıyorum. Oyun oynanamaz durumda.
Oyunun yüklenmesi biraz zaman alıyor (bu benim bağlantım olabilir veya olmayabilir). Ancak bazen yükleme sırasında beni oyundan çıkarıyor ve bazen ilerlemem kaydedilmiyor. Ek olarak, müşterilerin sabrı çok çabuk azalıyor, ancak bu sadece benim görüşüm olabilir. Aynı zamanda eğlenceli bir oyundur, ancak ihtiyacınız olan şeyleri satın almak için çok fazla elmas ve bilet toplamak zordur, ancak buna sahip değilseniz, takviyeleri boşa harcamadan bir oyun kazanmak bile zor olabilir.
Phantomstrider adlı bir YouTuber bunu en iyi mobil oyun olarak değerlendirdi, ben de denemek zorunda kaldım, haklıymış
İlk başta eğlenceli ama sonra takviyeler olmadan seviyeleri geçmek zor. Günde 1 destek kazanırsınız veya bunları satın alabilirsiniz.
23 yaşında bir erkek olabilirim ama yine de Sünger Bob'u seviyorum ve bunu itiraf etmekten korkmuyorum! Dürüst olmak gerekirse, bunu kesinlikle seviyorum! Ancak oyunun donacağı ve belirli noktalarda yüklemek istemediğim için uygulamayı yeniden başlatmama neden olan bir sorun yaşıyorum. Deneyimimi biraz engelliyor.
... Homescapes · Monster Legends · Labirentler: Labirent oyunları · SpongeBob: Krusty Cook-Off · ÇILGIN HIRSIZ: Minion Rush · Angry Birds 2.
Ödüllendirildiğiniz mücevher miktarı yeterli değildi, bir reklamı izledikten sonra bile sadece 1 mücevher aldınız ve başka bir reklamı izlemek için 30 dakika kadar beklemeniz gerekiyor. Ancak makinenin bir kısmını yükseltmek için ihtiyacınız olan miktar çok fazla. Reklamları izlemeyi umursamıyorum ama mücevher ödülü ve bileti de dengelemelisin. Oyunu oynarken eğleniyorum ama lütfen herkesin oynamasını adil hale getirin, ödeme yapsın ya da yapmasın biz sadece eğlenmek istiyoruz.
Bob Esponja Concurso de Cocina Casual ylo
Oyun çok eğlenceli ama Krusty krabs seviyesi çalışmıyor, neden? Lütfen düzeltin çünkü oyun bağımlılık yapıyor!
Bu oyunu gerçekten seviyorum. Eklenen SpongeBob karakterleri ve manzarası ile ortalama yemek pişirme oyununuz. Ancak oyun ÇOK glitchy. Rastgele kapanıyor ve yemek kamyonu olayı yüklenmeyecek bile. Hataları düzeltin ve harika bir oyun olurdu.
harika bir macera, bu oyunu oynamaktan çok zevk alıyorum...
Mushroom Garden Prime Simulacije fda
Reklamlar biraz fazla, etkileşimi zamanlayıcıyı ilerletmeye zorluyor, ki bunun gerçekleşmesi elbette biraz zaman alıyor. Çoğu zaman, kapatmak ve geri dönmek için sonundaki 'x'i bile alamıyorum - arıza mı yapıyorlar? Oyunu kapatmam gerekiyor ve genellikle tekrar açma zahmetine girmem. Oyun, uzun, zorunlu etkileşim, glitchy reklamlar olmasa da eğlencelidir.
İndir MOD APK SpongeBob: Krusty Cook-Off v4.3.1 ... - APKFap
Uygulamayı oynamak için yeni açtım ve tüm ilerlemem silindi Zaten meyve suyu barındaydım ve jambon dükkanında ve sosisli sandviç dükkanında tamamlamam gereken güzel şeyler kaldı. Şimdi tamamen silindi.
Oyunu eğlenceli göründüğü için indirdim. Yüklendi, %90'a ulaştı, müzik hala devam ediyor, kabarcık sesleri ve hiçbir şey yok. Müzik hala devam ederken dondu. Uygulamayı kapattım ve ardından yeniden başlattım. Bu sefer donmadan önce %95'e yüklendi. Böylece uygulamayı kapattı ve farklı bir oyun yükledi. Bu her zamanki gibi başladı. Spunge Bob'a geri döndüm, ona bir şans daha ver. Bu sefer yüklendi. 2 seviye oynadım, ardından 2 seviye daha oynamak için 3 kez daha yeniden yüklemek zorunda kaldım, ardından uygulamanın hiç yüklenmemesi için tekrar yeniden başlattım.
Oyunu ilk başladığında sevdim ama birkaç turda uygulama nedeniyle telefon ekranım arızalandı. Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeyi denedim ve hala tam olarak çalışmamayı seçiyor. Bir yıldız verdim çünkü karakterlerin seviyesini yükseltmek istiyorsanız reklam oynatma seçeneklerine sahip ve ardından telefonum arızalanıyor. Motorola telefonum var ve şu ana kadar hiçbir oyunda sorun yaşamadım.
Bu Oyunu Gerçekten Seviyorum!!! 🥰🥰 Lütfen Mkae Daha Fazla Güncelleme!!!! Gerçekten Seviyorum!!! Çok Eğlenceli Bir Oyun!!!! Bu oyunda çok zaman geçiriyorum!!!! 🥰🥰🥰 Bu Oyun İçin Çok Teşekkür Ederiz!
Çok gerçekçi olmana 27 l l geçilmez kullanıma yönelik gereçler varmeli uygulanamaz
Oruç tutarken biraz zorlanarak oynasamda çok güzel bir oyun brawl startan daha çok seviyorum
Download Spongebob: Krusty Cook-Off 4.3.1 Apk free com.tiltingpoint.spongebob - Haydi Krabby Patties'i Yapalım!
Aksaklık nedeniyle huysuz yengeç üzerinde kaldı ve oradan oynayamıyor bile.
SpongeBob: Krusty Cook-Off ... Join SpongeBob SquarePants on a hilarious culinary adventure through the restaurants and kitchens of Bikini Bottom!
polis
Uygulama her 5 dakikada bir çökmeseydi bu oyun çok eğlenceli olabilirdi.
Bob Esponja Concurso de Cocina Casual mfnq
Narcos: Idle Cartel İndirin ve PC&Mac ile Bilgisayarınızda ...
Yani yükledim o kadar güzel değil uygulama
Eğlenceli zamanlar, bazen yükseltmek için uğraşmanız gerekir ama zaman geçirmek için harikadır.
Eğlenceli bir oyuna benziyor. Daha kolay seviyeleri geçemedim çünkü her seviyeden sonra bir reklam var ve bazılarından çıkamıyorsunuz. İleriye tıklamak bile çalışmıyor ve zaman sınırından sonra x görünmüyor. Tam SpongeBob uygulamasını sonlandırmanız ve yeniden yüklemeniz gerekir. Kimsenin buna ve reklamlara ayıracak vakti yok. Kesin kaldırma.
Çok küçük ödüller veriyorlar ve satın almadan krusty bilet kazanmanın bir yolunu göremiyorum. Reklamlardan bahsetmiyorum bile. tavsiye etmem
Bu oyunu çoooook seviyorum! Yemek yapmayı ve bir sürü şeyi öğreniyorsun! Şimdi bu oyunu alın! Cidden, ücretsiz! Bana söz ver, eğlenceli! Hoşçakal!!!
Uygulama başlangıçta donuyor ve % olarak artmaya başlamadan önce en az 5 dakika %20'de dönmeye devam ediyor. İnternetiniz ne kadar hızlı olursa olsun bu oyun donuyor ve sürekli kapatıp baştan başlamanız gerekiyor.
YouTube müzik kanalı: Q7 Tech House
Google 2020'nin En İyi Uygulamalarını Seçti - Akıllı Telefon
Oyunum %95 yükleme ekranına geldiğinde sürekli kilitleniyor
SpongeBob Krusty Cook-Off Apk İndir - Para Hileli Mod v4.5.1
Türkçe güncellemesi gelecek mi
Aslında çok keyifli bir hale geliyoruz. Özellikle fırınlarda bu sorun var. O hedef bölümü kaybetmek ve sürekli aynı hatanın olması oyundan soğumak. aslında bir ilk önce düzeltirsiniz. Özellikle ocakta ve ciddi sorun var, temel alınsa da algılanmıyor.
Oyunun tadını Çıkar. Bunu diğer tüm mobil oyunlardan daha fazla oynadım. Süper özel falan değil, sadece eğlenceli. Mücevher satın almadan sizi yükseltmeye 'zorlamalarından' hoşlanmıyorum. Ardından, yükseltebilmek için değerli taşları öğütmeniz gereken bir noktaya gelirsiniz. Anlıyorum, para kazanmak isteyen diğer oyunlar gibi. Yeni bir kavram değil. Ama eğer mücevher satın almasaydım, oynamazdım. Reklamlar aksi şekilde.